Welkom!  
 

Les aanbod


De basis in de les is jazz dance maar er komen ook invloeden van zumba, moderne dans en streetdance aanbod.
De lessen zijn verdeeld in verschillende (leeftijdsgroepen).  

Groep 1 is voor kinderen van 4 & 5 jaar oud. Voor deze leeftijdsgroep bied ik geen vaste danslessen aan maar alleen les op basis van een 8-weekse danscursus. Kijk voor meer informatie onder het kopje 'cursus aanbod'.

Groep 2
is voor kinderen van 6 & 7 jaar oud. Deze dansles krijgt al meer de vorm van een 'echte' dansles.
 We beginnen met een warming-up, we doen verschillende (dansante) oefeningen en we leren elke week een stukje van de dans. Tijdens de warming-up en de oefeningen komen er al danspasjes aan bod die in de dans voorkomen en oefenen we al wat basis technieken. 


Groep 3 is voor kinderen van 8, 9 & 10 jaar oud. In deze les starten we met een warming up, bestaande uit 1 of 2 nummers, gevolgd door een stretch oefening, een kracht oefening, een techniek oefening en natuurlijk een dans. De pasjes en technieken uit de  warming-up en oefeningen, zijn een voorbereiding op de danspassen uit de dans. 

Groep 4 is voor kinderen van 11 jaar en ouder. Deze les is op dezelfde manier opgebouwd als groep 3, alleen zijn de pasjes en technieken weer wat moeilijker en gebruiken we andere muziek.

De kosten voor de danslessen bedraagt €25.50 per maand, inschrijven is GRATIS!

Voor meer informatie vul het contactformulier in of mail naar melanie@happy2dance.nl en meld je aan voor een GRATIS proefles!

 

Contactformulier